Energy & Buildings

Tervetuloa kansainväliseen Energy & Buildings tapahtumaan Vaasaan 18. maaliskuuta 2016.

Paikka: Vaasa City Hall (Senaatinkatu 1)
Avoinna: 9:00-15:00

Tervetuloa kiinteistöjenomistajat, rakennuttajat sekä oppilaitosten ja viranomaisten edustajat Energy & Buildings -tapahtumaan. Tänä vuonna päivään on sisällytetty näyttelyosuus, näytteilleasettajien esitelmiä ja korkeatasoinen asiantuntijaseminaari, joka keskittyy energiatehokkaaseen korjausrakentamiseen.

Uudistunut ja entistä laajempi tapahtuma pureutuu energiahuollon sekä rakennus- ja kiinteistötekniikan kysymyksiin uudis- ja korjaus-
rakentamisessa.

Rakennusliikkeet, insinööritoimistot, rakentamisen ja materiaalien tutkimukseen ja kehittämiseen erikoistuneet yhteisöt sekä LVIS-alan ja kiinteistöautomaation ammattilaiset ovat paikalla antamassa ajankohtaista tietoa tutkimuksista, innovaatioista ja tuotekehityksistä. Tapahtumatäytteisen päivän päätteeksi tarjoamme virvokkeita ja mahdollisuuden jatkaa keskustelua asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

 

Tervetuloa!

Energy & Buildings näyttelyn järjestää Pohjanmaan Expo Oy. Yritys järjestää ammatti- ja kuluttajatapahtumia Pohjanmaan alueella.

Seminaarin järjestäjät: Hankekumppanit: Yrkeshögskolan Novia, VASEK, SEAMK, TUT, Umeå universitet/TFE, Umeå universitet (kasvatustieteet), SP Technical Research Institute of Sweden ja Narvik University College

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tutustu Energy & Buildings Seminar 2016 Seminar 2016 – ohjelmaan.

Energy & Buildings Seminaari
Näytteilleasettajien puheenvuorot
Näytteilleasettajat 2016

Mirella Kivelä
projektivastaava Pohjanmaan Expo Oy
puh. +358 400 910 180

Kysyttävää - ota yhteyttä Mirellaan!

Subscribe to
EnergyWeek Newsletter

Name

E-mail