Vaasa Gas Exchange

VAASA GAS EXCHANGE

Torstai 23.3.2017 kello 9:00-17:00, Vaasan kaupungintalo, Senaatinkatu 1

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt, mutta tapahtumaan voi rekisteröityä paikan päällä Vaasan kaupungintalolla. Tapahtuma on vierailijoille ilmainen.

Lataa tapahtuman kutsu (englanniksi).

Tervetuloa tapaamaan tämän hetken kuumimman toimialan osaajia

Vaasa Gas Exchange (VGE) on energia-alan asiantuntijoille suunnattu kaasuun ja biokaasuun keskittyvä kansainvälinen verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma järjestetään toista kertaa ja se koostuu näytteilleasettajien osastosta, ajankohtaisesta seminaarista sekä yritysten tietoiskuista.

Selvitä mitä mahdollisuuksia kukoistava kaasuala tarjoaa sinulle

VGE järjestetään keskellä kasvavaa alueellista kaasuklusteria, jossa on lukuisia aktiivisia yrityksiä ja organisaatioita. Vaasan seudulla on käynnissä monia mielenkiintoisia kaasualan projekteja, kuten Vaasan yliopiston VEBIC-energialaboratorio ja kaasutankkausasemat.

VGE:ssa on mahdollisuus tavata alan toimijoita, vaikuttajia sekä potentiaalisia yhteistyökumppaneita Suomesta sekä eri puolilta maailmaa. Tapahtumassa vierailijat voivat selvittää, mitä mahdollisuuksia, haasteita ja vaihtoehtoja kaasuala tarjoaa nyt ja tulevaisuudessa.

Tapaa LÄHES 70 alan toimijaa

Lähes 70 kaasualan toimijaa osallistuu tänä vuonna tapahtumaan näytteilleasettajana. Mukana on autovalmistajia; satamaoperaattoreita; jätehuollon edustajia; konsultteja sekä kouluttajia; tutkimusalan osaajia; yliopistoja; laitteiden, tehtaiden, kaasun ja biokaasun toimittajia sekä valmistajia ja erityisosaajia monilta muilta kaasualan sektoreilta.

VGE:n järjestäjänä on Vaasan Energiainstituutti (VEI) yhteistyössä Gasumin, Merinovan, Stormossenin, Vaasan yliopiston, VASEKin, Wärtsilän ja Åbo Akademin kanssa.

Seminaari ja yritysten tietoiskut

Tapahtuman seminaarin ja yritysten tietoiskujen aikataulut löytyvät VGE:n englanninkielisiltä sivuilta.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Katso lista vuoden 2017 näytteilleasettajista. Mukana lähes 70 alan toimijaa.

Vuoden 2017 näytteilleasettajat

Teemu Närvä
0400 817 006
teemu.narva@vei.fi
Tiedotuspäällikkö
Vaasan Energiainstituutti

Ota yhteyttä Teemuun, jos haluat lisätietoa VGE:sta.

Subscribe to
EnergyWeek Newsletter

Name

E-mail