Vaasa Wind Exchange & Solar messut ja verkostoitumis-tapahtuma

TERVETULOA NÄYTTEILLEASETTAJAKSI KANSAINVÄLISEEN TUULI- JA AURINKOVOIMAN HUIPPUTAPAHTUMAAN VAASAAN 15–16.3.2016!

Kuudetta kertaa järjestettävä Vaasa Wind Exchange & Solar kokoaa vuosittain yhteen laajan joukon uusiutuvan energia-alan toimijoita ja tarjoaa loistavan tilaisuuden kahden intensiivisen päivän ajan esitellä tuotteitanne ja osaamistanne alan päättäjille ja mahdollisille liikekumppaneille.

Tapahtuma rakentuu näyttelystä, jossa energia-alan toimijat ja vaikuttajat kohtaavat, sekä tietoiskuista ja korkealuokkaisesta seminaariosuudesta.

Vaasa Wind Exchange & Solar on alansa suurin tapahtuma Suomessa.

Vuonna 2015 näytteilleasettajia oli 65 useilta eri energia-alaa palvelevilta toimialoilta. Koko tuotantoketju oli edustettuna. Mukaan odotetaan tänäkin vuonna mm. kuntien ja viranomaisten edustajia, tuuli- ja aurinkovoiman kehittäjiä, rakennuttajia ja rahoittajia, turbiini-, kenno-, aurinkokeräin- ja komponenttivalmistajia, alan konsultteja ja kouluttajia sekä sähköistyksen, huollon, ylläpitopalvelujen ja kuljetus-tekniikan asiantuntijoita.

Varmista asemasi uusiutuvan energian tekijöiden kärkijoukossa ja tapaa kollegoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita vuoden tärkeässä tapahtumassa. Muutama osasto vapaana, varaa heti!

Osastopaketti ja lisätietoja.
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi.

Pohjanmaan Expo Oy toimii Vaasa Wind Exchange & Solar -tapahtuman pääjärjestäjänä. Messuyhtiö järjestää ammatti- ja yleisötapahtumia sekä yritystilaisuuksia koko Pohjanmaan alueella.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tutustu Vaasa Wind Exchange & Solar näytteilleasettajiin (julkaistaan pian).

Näytteilleasettajat 2016

Hanna Nyholm
projektivastaava Pohjanmaan Expo Oy
Puh. +358 400 691 681

Kysyttävää - ota yhteyttä Hannaan!

Subscribe to
EnergyWeek Newsletter

Name

E-mail